Дома Тагови вода со лук

Таг: вода со лук

Водата во која отстојал лук треба да ја пијат луѓе кои...

Лековитата вода од лук е моќен лек за јакнење на имунитетот, многу е евтин и лесно се подготвува. Луковата вода ги спречува бактериите, паразитите и...