Дома Тагови вода од грав

Таг: вода од грав

ПОСНО ЈАДЕЊЕ СО ГРАВ: Го јадеме и на непосни денови, излегува...

Многу луѓе често се жалат дека гравот им предизвикува многу гасови после јадење, но сепак одлучуваат да го јадат поради тоа што е вкусен....

Ако ја истурате водата од гравот, буквално фрлате пари: неверојатно корисна...

Гравот е омилена намирница за повеќето луѓе која може долго време да биде ускладиштена и да се користи по потреба за приготвување на најразлични...