Дома Тагови вода од бамја

Таг: вода од бамја

Рецепт за дијабетес, холестерол,астма и чистење на бубрезите од наталожени токсини

Коментар на Благица Баба Буки Ивановска: “Рецептот е проверен и ефикасен! Во недостиг на бамји истиот принцип може да се примени со кромид...” Бамјата може да...

Водата од бамја лекува дијабетес, болести на бубрезите и го намалува...

Бамјата може да помогне во лекувањето на дијабетес, астма, холестерол и болести на бубрезите. Бамјата е хранлив зеленчук со потекло од Северно-источна Африка.Се одгледува...