Дома Тагови витална старост

Таг: витална старост

ПРОФ. ХРИСТО МЕРМЕРСКИ: Ако жената сака да ослабе и да биде...

Професорот Христо Мермерски е бугарски генетичар и исцелител, автор на десетина книги и предавач на над 200 универзитети низ целиот свет. Овој професор тврди...