Дома Тагови вежби за обликување

Таг: вежби за обликување

Овие вежби се изведуваат само 8 минути дневно, а за 1...

Ова е најдобриот тренинг, особено за жеби над 40 години. Кога влегуваме во зрели години на нашето тело не му одговараат повеќе тешки и интензивни...