Дома Тагови валгусен деформитет на палец

Таг: валгусен деформитет на палец

За ова не ви е потребна операција: Како да ја отстраните...

Hallux valgus или валгусна деформација на палецот настанува со таложење на соли во организмот. За нивното формирање може да придонесе прележан грип, ангина, гихр,...