Дома Тагови вадење крајници

Таг: вадење крајници

Многу луѓе сметаат дека крајниците се непотребни: Еве што може да...

Лекарите ќе ви советуваат, вам или на вашето дете, да ги оперирате крајниците кога имате 5-6 бактериски инфекции на грлото, односно гнојни ангини, кога...