Дома Тагови тврдоглавост

Таг: тврдоглавост

Тврдоглавите луѓе докажано живеат посреќно, подолго и поздраво

За старите луѓе обично се вели дека многу попозитивно гледаат на животот од помладите, а за многумина од нив се покажало дека ги карактеризира...