Дома Тагови трпеза

Таг: трпеза

Каква треба да биде празничната трпеза за кардиолошките пациенти, дијабетичарите и...

Бранка Мирковиќ нутриционист објаснува каква треба да биде трпезата за прзаниците и што да јадат кардиолошките пациенти, дијабетичарите и заболените од рак. Празничната трпеза...

Еве зошто во трпезарија треба да си ставиме огледало

Новата студија покажа дека поставувањето на огледало во трпезаријата или кујната може да влијае врз количината која ќе ја изедете, односно може да помогне...

Како да насадите украсна Божиќна пченица

Се наближуваат новогодишните празници а кај луѓето полека се зголемува раположението и желбата за украсување на нивните домови. Порано оваа божиќна пченица, традиционално се...