Дома Тагови тест за коронавирус

Таг: тест за коронавирус

Постои начин да дознаете дали го имате прележано Корона вирусот без...

Ситуацијата со корона вирусот во светот станува алармантна. Се чини дека деновиве тој го достигнува својот пик во Соединетите Американски држави, но и западно...

Тест за детекција на корона вирусот во Zan Mitrev Clinic само...

Клиничка болница „Жан Митрев“ има можност за згрижување и изолација на инфективни пациенти. Рутински правиме испитувања на Корона вирус и сите други вируси. Нашата лабораторија...