Дома Тагови тепање на деца

Таг: тепање на деца

Не превртувај со очите – прочитај! Тепаното дете во животот има...

Со секој удар им се запечатува судбината. Насилството врз децата и шамарот како “воспитна” мерка и денес се присутни. На овој проблем укажува рускиот психолог...