Дома Тагови Свето вино

Таг: Свето вино

Не ги фрлајте зелените оревчиња од Оревовката: од нив се прави...

Има еден рецепт кој го прават Италијанците. Од зелените оревчиња кои сте ги употребиле за да приготвите оревовка, после процедувањето тие прават многу убаво...

Не ги фрлајте зелените оревчиња од Оревовачата-од нив се прави “свето...

Има еден рецепт кој го прават Италијаните. Од зелените оревчиња кои сте ги употребиле за Оревовача, после цедењето прават многу убаво вино. Рецептот иде...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"