Дома Тагови Св. Никита

Таг: Св. Никита

СВЕТИОТ КАМЕН ВО МАНАСТИРОТ СВ. НИКИТА: Има исцелителна моќ за здравје...

Манастирот Свети Никита е средновековен манастир сместен во околината на Скопска Црна Гора, на 15 километри северозападно од Скопје, помеѓу селата Бањани, Чучер и...