Дома Тагови Стара Планина

Таг: Стара Планина

Билкарот Никола: Ја излечив жена ми од циста на јајник само...

Билкарите Сречко и Никола живеат на Стара Планина, ретка планинска убавина во Србија, а тие се едни од најпознатите билкари. Работат со 15 други...