Дома Тагови смрекина смола

Таг: смрекина смола

Во Австрија секоја куќа го прави овој лек за болни зглобови...

Фото и рецепт: Нада Танковиќ Кога бев во Австрија го научив овој рецепт. Таму секоја куќа ја произведува оваа маст токму за скијачите, да можат...