Дома Тагови ситни колачи со џем

Таг: ситни колачи со џем

БАБА МИ ГИ НАРЕКУВАШЕ „СИРОМАШКИ“ KOИ ГИ ЈАДЕВМЕ СО СЛАСТ: меки,...

Баба ми беше жена која живееше многу скромно. Не беше скржава, напротив на сите им помагаше кога ќе им затребаше помош, но едноставно не...