Дома Тагови сируп од љубичица

Таг: сируп од љубичица

ДРЕВНО ВЕРУВАЊЕ ЗА ПРОЛЕТТА: Еве зошто би требало да ја изедете...

Човекот отсекогаш тежнеел за еден подлабок смисол на сè она што го опкружувало. Па така, сè до денес се задржало и старото верување дека...

ЉУБИЧИЦА: Лек за кашлица и болно грло, продира длабоко преку кpвтa...

ЉУБИЧИЦА: Лек за кашлица и болно грло, продира длабоко преку кр-вта и лимфата. Најважното медицинско својство кое го има љубичицата (Viola odorata L) е да...

ЉУБИЧИЦА: Лек за кашлица и болно грло, продира длабоко преку крвта...

Најважното медицинско својство кое го има љубичицата (Viola odorata L), е да продре во подлабоките делови на организмот, во кои по правило навлегуваат само...