Дома Тагови сина боја

Таг: сина боја

Тест според нијансата на сивата боја: како го доживувате светот околу...

Сивата боја е доволно неутрална за да носи во себе информации кои може да влијаат врз внатрешното расположение. Белата боја носи многу моќна енергетика, црната...

Еве зошто луѓето со зелени очи се најопасни, а оние со...

Како што многумина веруваат во хороскоп или читање од дланка, постојат и такви кои веруваат дека карактерот може да се чита и според бојата...

Зошто некои носат облека наопачки и што прават за да привлечат...

Во народните верувања задолжително постои носењето на облека, најчесто гаќи, превртени наопачки. Повеќето ова го прават за да доживеат некое пријатно изненадување, а некои...