Дома Тагови руски лек

Таг: руски лек

РУСКИ ЛЕК: Мешавина од 4 природни состојки за чистење на бронхиите

Рускиот природен лек за cмиpyвање на кашлицата и чистење на белите дробови е исклучително ефикасен, ја разводенува слузта и помага во нејзино полесно отстранување,...

Исчистете ги „жилите“ (крвните садови) од штетни наслаги со моќна руска...

Оваа тинктура за прочистување на крвните садови која се прави од лимон и лук, постои и се практува во тибетанската и руската народна медицина...