Дома Тагови рецепт за ашуре

Таг: рецепт за ашуре

Јадењето од Ноевата арка – АШУРЕ, традиционален рецепт

Сите сме слушнале за Ное и неговата арка. Е па, рецептот за ова јадење потекнува токму од него... Кога Ное му се пожалил на...