Дома Тагови ретка линија на дланката

Таг: ретка линија на дланката

Само ретки луѓе ја имаат оваа линија: Кога ќе дознаете што...

Дланките кај секој човек се различни и тие се многу специфични. На нив има бројни линии, но има една посебна која се појавува кај...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"