Дома Тагови расолница

Таг: расолница

Пијте сок од расолница: За старите ова беше врвен и многу...

Расолот, односно сокот од кисела зелка, содржи големи количини на витамини B,C,E,K и минерали како што се калиум, калциум, фосфор, сулфур, бакар, цинк и...

Лек за дијабетичари: на расолницата додајте ги овие две состојки за...

Расолницата од кисела зелка е добар лек за дијабетичари, бидејќи го намалува шеќерот во кр-вта и го подобрува варењето. Корисно е секојдневно да се...

Лек за висок шеќер: на расолницата додадете и само две состојки...

Расолницата од кисела зелка е добар лек за дијабетичари, бидејќи го намалува шеќерот во крвта и го подобрува варењето. Корисно е секојдневно да се пие...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"