Дома Тагови пушач

Таг: пушач

Пушач сте? Прашањето не е ДАЛИ ќе добиете рак, туку КОГА...

Пушач сте? Прашањето не е ДАЛИ ќе добиете рак, туку КОГА и КАКОВ рак? ​ Оваа лоша навика буквално може да ве чини живот и затоа...

Зошто некои пушачи добиваат рак, а некои не?

Сите пушачи се свесни дека со секоја запалена цигара го зголемуваат ризикот за појава на рак на белите дробови, но многумина од нив, за...