Дома Тагови подготовки

Таг: подготовки

Овие три работи треба да ги направите во текот на јуни...

Деновиве, повеќето од вас веројатно веќе уживате во заслуженото и долгоочекувано одложување на зимските работи, средувањето на градината и набавка на опрема за најомиленото...