Дома Тагови подабиче

Таг: подабиче

ИВА ТРЕВА – “и од мртва прави жива” – ги лекува...

Ива трева (планинско подабиче, teucrium montanum) е повеќегодишна билка која расте разгрането до висина од 10 до 30 см. Стебленцата се претежно исправени и...