Дома Тагови PH вредност

Таг: pH вредност

БИОХЕМИЧАРКА: Кој има чир во желудник, мора да го лекува целото...

Лекувањето на чир, исто како и лекувањето на која било болест, е лекување на целиот организам. Тоба пред сè бара да врати рамнотежата на...