Дома Тагови осип

Таг: осип

Обратете внимание: овие сигнали ви ги испраќа телото доколку ви откажуваат...

Нашите бубрези имаат облик на грав и се наоѓаат во близина на средината од грбот, под ребрата. Тие ја филтрираат крвта и го елиминираат...