Дома Тагови осет за мирис

Таг: осет за мирис

Колку и да внимавате и да сте здрави, ако ви се...

Смртта е нешто што сите нè очекува – без разлика на тоа колку сме здрави, колку добро сме јаделе и сме имале добар стил...