Дома Тагови опситпација

Таг: опситпација

Најдоброто средство: ова ги празни цревата за 6 часа и темелно...

За правилна работа на дигестивниот ситем, цревата треба да се празнат редовно, секој ден. Најдобро е тоа да биде повеќе од 2 пати, но...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"