Дома Тагови микробранови

Таг: микробранови

Микробрановите печки предизвикуваат болести кои луѓето ги игнорираат

Интересно е што уште во 1976 година во Русија се забранети микробрановите печки бидејќи многу студии покажале дека лошо влијаат врз здравјето. Меѓутоа, таа...