Дома Тагови мед пред спиење

Таг: мед пред спиење

Како правилно се консумира мед и кои се најчестите грешки кои...

Медот е слатка вискозна супстанција која е продуцирана од пчелите. Тие го собираат медот од цветниот нектар и го складираат во восочна структура наречена...

Хибернациска диета: Зошто е добро да се изеде лажица мед пред...

Слабеењето и проблемите со спиењето се теми кои ги интересира (и ги мачи) многумина, а решението би можела да го понуди токму хибернациската диета. Оваа...