Дома Тагови маст од смола

Таг: маст од смола

Во Австрија секоја куќа го прави овој лек за болни зглобови...

Фото и рецепт: Нада Танковиќ Кога бев во Австрија го научив овој рецепт. Таму секоја куќа ја произведува оваа маст токму за скијачите, да можат...