Дома Тагови мајка и син

Таг: мајка и син

Синко мој, сакам да знаеш зошто ти ја пеглам кошулата и...

Кога мајката вели „Те сакам“, тоа значи многу различни работи. Ова е писмо до мојот син за многуте вистински значења на моето „Те сакам“. „Драг...