Дома Тагови мајчино млеко

Таг: мајчино млеко

Мајчиното млеко се менува според потребите на бебето, тоа е течно...

Снимаката со мајчиното млеко под микроскоп го обиколи светот – ова е течно злато! Една мајка дошла на идеја да стави капка од своето млеко...

Мајка му ги излечила егземите на синот со сапун од сопственото...

Мајка од Шкотска стана медиумска ѕвезда откако дошла до генијална идеја за третирање на егземата на кожата кај своето дете. Јоу Еванс пробала се’...