Дома Тагови лопатка

Таг: лопатка

Легнете и раширете ги рацете, па направете ја ЧУДЕСНАТА ВЕЖБА НА...

Сашо е творец на неколку исклучително корисни вежби за различни проблеми од локомоторниот апарат, а за кои тврди дека ги осмислил со Божја промисла....

15 минутна вежба за болка помеѓу плешките и исправање на грбот,...

Лопатка (плешка) е парна триаголна рамна коска во областа на рамениот зглоб, видлива од задниот дел, особено во одредена положба на раката. Оваа коска...