Дома Тагови лимфен систем

Таг: лимфен систем

Чај за чистење на лимфните јазли: После првата примена се исфрлаат...

Старите познавачи и билкари се согласни: Кога ќе ја исчистите лимфата и подобрите нејзината циркулација, ќе си го спасите целото тело. Лимфниот систем е еден...

Исфрлете ги отровите од лимфата како што се чистат санитарните јазли...

Ако не ги исфрлите отровите од лимфата, ќе се удавите во сопствениот отпад – раскажува проф. д-р Бранислав Михајловиќ од Институот за биомедицина. Функцијата на...