Дома Тагови лековит сируп

Таг: лековит сируп

Природен сируп за прочистување на белите дробови: Има вкус на освежително...

Со овој лек, лесно ќе ги исчистите белите дробови и ќе ја yблажите кашлицата. Сирупот е наменет за тие што постојано кашлаат (хронична кашлица),...

ОВАА ЗИМА ДА НЕ ЗАКАШЛАТЕ: Ефикасен домашен сируп за прочистување на...

Ловоровите листови се користат за приготвување на сируп кој го чисти респираторниот систем, ја смиpyва кашлицата и помага кај грлоболки и бронхитис. Листовите на...