Дома Тагови ладно фарбање

Таг: ладно фарбање

ФАРБАЊЕ ЈАЈЦА СО ШЛАГ И АЛУ-ФОЛИЈА: брзо, лесно и ефикасно, излегуваат...

Сега ќе ви покажам како можете да ги фарбате јајцата со помош на алуминумска фолија. Начинот е многу ефикасен и не одзема нешто многу...

Вака Русинките ги фарбаат јајцата: ладно боење кое ги дава најубавите...

За овој метод на фарбање ќе ви бидат потребни бои во кесички, ладна вода и оцет, неколку салфетки, стапчиња за уши и онолку ластичиња...