Дома Тагови Кронова болест

Таг: Кронова болест

Немав пари за скапиот третман, но бев упорен – јас сум...

Слободан Бркиќ од Рогатица со помош на некои измени во животот успеал да се спаси од многу тешка болест. Тој со својата упорност и голема...

Мапа на стомакот: Ако чувствувате болка, проверете на сликата и дознајте...

- Местото на болката е индикација за точна лекарска дијагноза Повеќето од болестите можат успешно да се излекуваат доколку се дијагностицираат навреме. Ве боли стомакот? Со...

Децата имаат потреби, мајките имаат знаење: помош при дијареа

Како и возрасните така и нашите најмлади честопати се судираат со разни алергени, предизвикувачи на инфекции, и воспаленија. Исто така правилната суплементација на редовната здрава...