Дома Тагови колач се’ по 4

Таг: колач се’ по 4

КОЛАЧ сè по 4: Шербетен колач кој се прави на поразличен...

Кога наидов на овој рецепт од „Десерт за сите јадења“ си го запишав веднаш и при првата можност го направив за сестра ми која...

KOЛАЧ ЗА ПРОЧКА: изматете 4 јајца и додајте толку банани и...

Утре, на Прочка, според традицијата, помладиот бара прошка од постариот. Синот приоѓа кај таткото, братот кај брата си, ќерка кај мајка си, снаа кај...