Дома Тагови кокошарник

Таг: кокошарник

Направете си сами декоративен кокошарник во кој ќе ги чувате вашите...

Доколку имате двор и имате желба да чувате две или повоќе кокошки, можете да си купите готов кокошарник, но истиот можете да си го...