Дома Тагови клавус

Таг: клавус

ЕВТИН, А ЕФИКАСЕН ЛЕК: За меки и мазни стапала без тврда...

Поздрав на сите, ова што ќе го споделам со вас ми се случи пред 10-тина години и мислам дека моето искуство може да им...

Ако залепите лист од чувар куќа на стапалото и преспиете со...

Ова е проверено ефикасен рецепт, бидете упорни и ќе се ослободите од еден голем проблем со кој многумина се среќаваат а тоа е здебелување...

Проверен рецепт за отстранување на КЛАВУС (волчјо око)

Волчјо око (клавус) е задебелување на кожата кое обично се јавува на стапалото, во предел на малиот и домалиот прст. Има тврдо средиште па...