Дома Тагови кинеско дрво

Таг: кинеско дрво

Дрво на иднината: Го засадил од љубопитство, па обезбедил дрва за...

Станува збор за едно интересно дрво хибрид наречено царско дрво или пауловнија, кое поднесува големи температурни разлики и кое последниве години разбуди интерес и...