Дома Тагови кардиоваскуларни заболувања

Таг: кардиоваскуларни заболувања

Ризик фактори за развој на кардиоваскуларни заболувања кај мажите и важноста...

Пишува д-р Илија Нешковски, специјалист по интерна медицина: Мажите и кардиоваскуларните заболувањa. Под терминот кардиоваскуларни заболувања се подразбира група на заболувања на срцето и крвните...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"