Дома Тагови јазли на тироида

Таг: јазли на тироида

Од оваа подмолна болест многумина се жалат, мислат дека се дебелеат...

Ова е светска недела на тироидната жлезда. Зошто оваа жлезда е најважна за функционирањето на целиот организам во „УранаК1“ на телевизијата К1 објаснија ендокринологот...

Овој природен лек ги растопува цистите на вратот – Рецепт на...

Тироидната жлезда е мала но многу важна жлезда со форма на пеперутка, а сместена во основата на вратот. Таа излачува хормон познат под името...

Природен лек за јазли на тироидеа – според билкарот Мартин Најдовски

Тироидната жлезда е мала но многу важна жлезда со форма на пеперутка, а сместена во основата на вратот. Таа излачува хормон познат под името...

Со промена во исхраната Соња ги стопила јазлите на тироидата –...

Соња Соколовиќ, дипломиран педагог, открива како после многу години успеала да се избори со тешките симптоми на болеста која и го загрозувала животот. Всушност, со...