Дома Тагови имплант

Таг: имплант

Имплант во гради – дали може да пукне и какви компликации...

Голем број жени, особено после бременоста и доењето се незадоволни од состојбата на своите гради кои најчесто остануваат смежурани со висната кожа, па размислуваат...