Дома Тагови гинеколог Сара Готфри

Таг: гинеколог Сара Готфри

ПОЧИТУВАНАТА ДОКТОРКА САРА – ЕКСПЕРТ ЗА XOPМОНИ: Килогpaмите кои сте ги...

Дали имате еден проблематичен дел од телото со кој никогаш не сте задоволни, и колку и да се трудите да го доведете во ред...

Од дебелината која сте ја добиле поради хормони, може да се...

Гинекологот Сара Готфри, експерт за хормони: Килограмите наталожени поради хормонално пореметување, можете да ги изгубите само на еден начин! Доктор Сара Готфри работи на Универзитетот...