Дома Тагови фурункул

Таг: фурункул

Од искуствата на славниот француски билкар: Фурункул е поткожен чир кој...

Фурункул може да се појави на било кој дел од телото, но најчесто се појавува на грбот, рамењата и во слабините, како и на...