Дома Тагови формалдехид

Таг: формалдехид

Оваа билка носи здравје и пари во вашиот дом

Оваа билка уште се нарекува „ѓаволски бршлен„ или „цвеќе на парите“, а се смета дека носи среќа. Epipremnum aureum е попозната по својата способност...

ДОБРО ПОГЛЕДНЕТЕ: 3 состојки на етикетата откриваат дали ШАМПОНОТ е...

Некои шампони може да содржат состојки кои се опасни по здравјето.   Затоа е најпаметно е добро да ја прочитате етикетата на шампонот: СУЛФАТИ   Оваа состојка придонесува за...