Дома Тагови езерце во двор

Таг: езерце во двор

Направете езерце во вашиот двор за само еден ден

Градинарското езерце освен што е естетски атрактивно, ќе привлече и бројни организми кои се важни за одржување на природната рамнотеѓа и биодиверзитетот. Да се има...